Ruisrock päätähtien peruuntumisesta: ”Ihan paska fiilis jäi meillekin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viikonloppuna miten Ruisrockia kohtasi tänä vuonna poikkeuksellinen epäonni, kun tapahtuman päätähti Travis Scott joutui perumaan keikkansa ja kiireessä tilalle saatu Migos ei sekään päässyt edes festarialueelle saakka lentokoneen hajottua Frankfurtiin.

Tilanne sai kaatosateessa esiintyjää odottaneen yleisön raivostumaan, koska yleisölle tilanteesta tiedotettiin kovin myöhään. Jotkut suivaantuneista ryhtyivät heittelemään tavaroita lavalle. Nyt Ruisrock on julkaissut päivityksen, jossa kommentoidaan tapahtuneen taustoja.

– Millainen fiilis sulle tuli, kun yksi festarin odotetuimmista artisteista ja vielä korvaajakin peruutti esiintymisensä? Ihan p*ska. Niin meillekin. Me haluttiin saada Travis Scott Ruissiin todella paljon, ja ketutti, kun peruminen tuli päivän varoitusajalla, Ruisrock tiedottaa.

Festivaalin organisaatio kertoo, että neuvottelut esiintymisestä kestivät noin vuoden, eikä missään vaiheessa ollut syytä olettaa keikan peruuntuvan. Jopa artistin fanituotteet olivat saapuneet jo Ruisrockiin. Huippusuosittu Migos saatiin tilalle erittäin tiukalla aikataululla, mutta epäonni jatkui.

– Tuntui aika jäätävältä, kun sunnuntai-iltapäivän lopulla tieto lentokoneviasta tuli. Bändi odotti hotellissa 10 minuutin päässä lentokentältä lähtövalmiudessa. Ruisrock, keikkamyyjä ja artisti tekivät kaikkensa, että lentokone ja lentäjä olisivat löytyneet, tapahtuma tiedottaa.

Ruisrock pahoittelee, että yli 80 artistista peruuntuminen osui juuri päätähteen ja että sen korvaajakin jäi matkan varrelle.