Äiti tilasi tyttärelleen Moana-kakun – väärin kuullut leipuri teki marijuana-kakun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen äiti, Tammy Davis, halusi yllättää 25 vuotta täyttävän Kensli-tyttärensä syntymäpäiväkakulla. Nainen oli tilannut Georgen Milledgevillen kaupungin konditoriosta kakun, jossa olisi Disneyn Moana-hahmo.

Valitettavasti tilauksen vastaanottanut leipuri oli kuullut, että kakussa tulisi olla marijuana. Siksipä syntymäpäiväjuhlissa tarjoiltiin kannabislehdillä ja pilvessä olleen My Little Ponyn kuvalla varustettua syntymäpäiväkakkua. Kensli julkaisi kakun kuvan Facebookiin, ja kehui myöhemmin kakun olleen herkullinen väärinymmärryksestä huolimatta.

– Äitini tilasi minulle Moana-kakun, ja nämä muijat luulivat, että hän sanoi marijuana, Kensli kirjoitti kuvaan huvittuneena.

I haven’t had a chance to tell y’all about our experience this weekend with my birthday cake. So my mama called and…

Publiée par Kensli Taylor Davis sur Mardi 2 juillet 2019