Shanina Shaikin bikinipeppu lähikuvassa: ”Tiedät kyllä loput”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen huippumalli Shanina Shaik tunnetaan erityisesti Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. Viime aikoina paluuta muotimaailmaan tehnyt tähti on taas aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa julkaisemalla aktiivisesti upeita kuviaan.

View this post on Instagram

Sunshine gold 🍊

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Nyt Shanina poseeraa upeassa bikinikuvassa, jonka pääosassa on hänen hiekkaan dipattu bikinipeppunsa. Erittäin niukat punaruskean sävyiset bikini ovat lähes kadonneet pakaroiden väliin. Kuvansa yhteydessä hän toteaa, että katsoja tietää kyllä loput.

View this post on Instagram

suns out …. you know the rest ☀️🍑 #flashback

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

View this post on Instagram

🐍☀️

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Shaik poseerasi taannoin Maxim-lehden kansikuvassa rohkeissa merkeissä. 28-vuotias malli nähtiin tuolloin kansikuvassa ja sisäsivuilla avoimessa paidassa ilman rintaliivejä. Malliunran ohella Shaik on tehnyt töitä näyttelijänä. Tähti oli mukana vuonna 2017 ilmestyneessä Muumio-elokuvassa, ja hänellä on rooli myös valkokankaalla Isla Fisherin tähdittämässä Greed-komediassa.