Sofia Sofia Richien vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmen lapsen isä Scott Disick rauhoittui naisseikkailuistaan viime vuoden syksynä muodostettuaan suhteen nuoreen malliin, Sofia Richieen. Pariskunnan ensimmäinen seurusteluvuosi oli ennen kaikkea uuden opettelemisen aikaa Sofialle. Vuoden aikana Sofiasta on kuoriutunut todellinen bikinikaunotar.

Muutama päivä sitten Sofia julkaisi sosiaalisessa mediassa jopa hänelle poikkeuksellisen näyttävän bikiniposeerauksen, joka saikin suuren suosion levitessään verkossa ympäri maailmaa. Nyt Richie on osoittanut, ettei kuva ollut ainoa laatuaan, sillä hän on jatkanut someheruttelua miesten iloksi.

Sofia Richien suhde Kardashianin julkkisperheeseen on ollut värikäs. Hänen kerrotaan todenneen lähipiirilleen, että hän toivoo onnistuvansa Scott Disickin kanssa. Sofia haluaa rakkauden ja suhteen kestävän pitkään, vaikka tunteekin aina olevansa ulkopuolinen lasten läsnäollessa.