Vangit suunnittelivat murhaa – pitivät yhteyttä tavallisella postikortilla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaksi vankia on suunnitellut kolmannen vangin murhaamista Yhdysvalloissa Pascon piirikunnan vankilassa. Syynä on kosto. Teko tuli ilmi vanginvartioiden luettua postikortin, jossa tappoa suunniteltiin.

Charles White oli lähettänyt postikortin samassa vankilassa istuvalle kaverilleen Shaun Yeomansille. Nelikymppiset miehet ovat molemmat rasistisen jengin jäseniä. White oli pyytänyt Yeomansia tappamaan kolmannen samassa vankilassa olleen vangin, 21-vuotiaan Lionel Florezin, The Smoking Gun uutisoi.

Syynä oli Lionel Florezin veljen tekemä tappo, jossa kuoli Charles Whiten oma poika. Mies halusi kostaa poikansa kuoleman Florezille. Vankien postit luetaan ennen luovuttamista, joten suunnitelma meni pieleen jo alkumetreiltä. Whiten rikosrekisteriin lisättiin murhan suunnittelu.