Olivia Munn jätti rintaliivit ja paidan kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär ja malli Olivia Munn tunnetaan muun muassa Office Christmas Party ja X-Men: Apocalypse -elokuvista. Tumma kaunotar seurusteli amerikkalaista jalkapalloa Green Bay Packers -joukkueessa pelaavan Aaron Rodgersin kanssa, mutta suhde päättyi sittemmin lopulta eroon.

View this post on Instagram

💋🕴🏻

A post shared by Olivia Munn (@oliviamunn) on

Nyt Olivia on esitellyt näyttävää vartaloaan asulla, josta hän oli jättänyt pois sekä paidan että rintaliivit. Näyttelijättärellä oli siis ylävartalonsa peittona vain jakkutakki, eikä mitään sen alla. Vilautus oli koko ajan millimetrien päässä.

View this post on Instagram

🕴🏻@tomford @seriesfest

A post shared by Olivia Munn (@oliviamunn) on

Olivia Munnilla on todella upea vartalo, josta hän pitää erinomaisen hyvää huolta liikunnan ja terveellisen ruokavalion avulla. 39-vuotias malli onkin kertonut, että muun muassa avokado ja hampunsiemenet ovat auttaneet häntä painonhallinnassa.