Eva Longoria uimapuvussa Marbellassa – pepputemppu paljastui kuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria sai esikoisensa kesäkuussa 2018. Avioparin perhe kasvoi tuolloin pienellä pojalla, joka nimettiin Santiago Enrique Bastóniksi. Täydelliset naiset -sarjan tähti on keskittynyt viime aikoina perhe-elämään.

Nyt Eva on kuvattu lomailemassa Espanjan Marbellassa sijaitsevassa Gran Melia Don Pepe -hotellissa, jonka uima-altaalla näyttelijäkaunotar keikisteli kameran edessä uimapuvussa. Kuvasta kuitenkin paljastui pieni yllätys, sillä Longorian ystävä photobombasi otoksen esittelemällä takapuoltaan. Longoria ei ollut tempusta lainkaan pahoillaan.

View this post on Instagram

#VacationMode 🍹🌞👙

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Täydelliset naiset -televisiosarjasta supertähdeksi noussut Eva Longoria muutti taannoin yhdessä 49-vuotiaan aviomiehensä kanssa Bel Air Crestissä sijaitsevaan kartanoon, jossa he aikovat kasvattaa poikansa. Eva on pitänyt perheenlisäyksensä vuoksi matalaa profiilia julkisuudessa, mutta viime päivinä hän on julkaissut itsestään tavallista aktiivisemmin kuvia sosiaalisessa mediassa.