Tubettaja tekaisi kidnappauksensa saadakseen someseuraajia – päätyi putkaan ja oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa suosiota haluavat ovat ajoittain päätyneet epätoivoisiin keinoihin saadakseen lisää huomiota ja siten seuraajia. Nyt kaksi teini-ikäistä tubettajaa on mennyt rikollisen pitkälle, sillä he tekaisivat kidnappauksen. Tekaistu rikos tapahtui Georgiassa sijaitsevan ostoskeskuksen ulkopuolella.

Tapauksen silminnäkijät raportoivat nähneensä tytön kirkumassa ja huutamassa, että mies yrittää surmata hänet. Tapaus kuvattiin videolle, joka oli määrä julkaista myöhemmin YouTubessa viraalivideona tavoitteena saada lisää seuraajia teinien kanavalle. Tulos oli kuitenkin hieman toinen, sillä poliisi sai kidnappauksesta useita soittoja hätäkeskukseen.

Forsythen piirikunnan poliisi kertoi, että silminnäkijät olivat huutojen lisäksi huomanneet Chevrolet Tahoe -autossa sisällä huutaneen henkilön olevan sidottuna ja pussi päässä. Paikalle lähetettiin heti kahdeksan poliisipartiota, eli yli puolet piirikunnan partioista.

Poliisipartiot saapuivat nopeasti paikalle ja vapauttivat teinin autosta. Sitten selvisi, että kyse oli tekaistusta rikoksesta, jolloin Ava Coleman ja Christopher Kratzer pidätettiin. Nyt molempia odottavat syytteet useista rikoksista.