Hurja kiipeilyvideo leviää verkossa – vuorikiipeilijän perspektiivi saa kädet hikoamaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Youtubessa on toinen toistaan uskomattomia videoita hurjapäiden suorituksista. Esittelemme nyt alkuvuodesta julkaistun kiipeilyvideon, jolla nähdään päätähuimaava suoritus korkeuksissa. Videon on kuvattu ensimmäisen persoonan näkökulmasta.

Oletko aina miettinyt, miltä kiipeily korkeuksiin näyttää kiipeilijän näkökulmasta? Nyt pääset ihailemaan kiipeilijän hurjaa suoritusta, jossa hän vaihtaa seinämältä kalliokielekkeestä roikkuviin renkaisiin. Pelkästään videon katsominen saa kädet hikoamaan.

Kiipeilyreitillä on luotettava kalliosta roikkuviin renkaisiin ja niiden pitävyyteen. Kalliokiipeilijät ovat huimapäisiä, mutta vielä kovempia ovat he, jotka renkaat ovat reitille asentaneet.