Vähennä hiilareita – näin teet herkulliset salaattiannokset juustokulhoista

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat innostuneet vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta, koska se poistaa tehokkaasti kehon rasvaa. Jopa Yhdysvaltain armeijassa on suunniteltu sotilaille uutta ketogeeniseen dieettiin perustuvaa ravintomääräystä. Lisäksi useat tutkimukset ovat todistaneet, että rasva ei ole elimistölle vaarallista – sokeri sen sijaan on.

Netissä jaetaan jatkuvasti herkullisia reseptejä vähähiilihydraattisen ruokavalion noudattamiseen. Nyt esittelemme idean, jossa valmistetaan pieniä salaattikulhoja parmesaanijuustosta. Samalla idealla voi tehdä myös kovia tacokuoria.

Resepti on yksinkertainen. Ota raastettua parmesaania, levitä se leivinpaperille ympyrän muotoon. Paista uunissa noin 200-celsiusasteessa viisi minuuttia. Asettele sulanut juustolevy kupin päälle ja anna jäähtyä.

https://www.facebook.com/watch/?v=2252791564840267