Mies kyllästyi anoppiinsa – punoi nerokkaan juonen hämähäkin avulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mies kertoo vaimonsa vanhempien kiusallisesta tavasta vierailla heidän kodissaan päivittäin. Anoppi ei välittänyt tippaakaan miehen perheen yksityisyydestä, vaan tuli ja meni oman aikataulunsa mukaan. Hän saapui ilmoittamatta ja saattoi samalla nalkuttaa asioista.

Miehellä paloi hermot. Hän tiesi, että vaimon äiti on pahasti hämähäkkikammoinen. Mies päätti hankkia perheelle uuden ja söpön lemmikin – tarantellan. Araknofobiasta kärsivä anoppi ei enää suostunut astumaan samaan asuntoon suuren hämähäkin kanssa.

Mies ei kertonut vaimolleen todellista motiivia uuden lemmikkieläimen ottamiseksi. Hän harmittelee Redditissä, että joutui turvautumaan äärimmäisiin keinoihin, koska vaimo ei voinut asettaa vierailurajoja vanhemmilleen.

AITA got a tarantula so the in-laws stop coming by from AmItheAsshole