Näin saat valoisamman vaikutelman hämärään kotiin

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vaaleat värisävyt, valaistus ja raikas huoneilma tekevät pienistäkin tiloista avaramman tuntuisia. Nyt sisustussuunnittelija Shannon Tate vinkkaa vielä yhden vinkin, jonka avulla voi feikata huoneen kirkkautta.

PureWow kertoo, että hämärään huoneeseen saa valoisuutta maalaamalla huoneeseen johtavat seinät tai aulat tummemmalla sävyllä. Tämä kikka saa vaaleamman huoneen näyttämään huomattavasti avarammalta ja valoisammalta. Usein riittää jo yhden seinän maalaaminen tummemmalla.

Sävyt luovat kontrastia keskenään. Jos makuuhuone on esimerkiksi muuten hämärä, kannattaa sen oven ulkopuolella oleva seinä maalata esimerkiksi harmaalla. Saman efektin tekee myös suurikokoinen ja tummempi huonekalu, mikä on sijoitettu huoneen ulkopuolelle.

View this post on Instagram

Vrijdag en al weekend voor mij🖤 lekker even wat aan rommelen in huis. Zo komt de jongste thuis en op vrijdag eten we altijd wat lekkers tussen de middag…vandaag nog op pad voor een nieuwe vaatwasser die het gister helaas begeven heeft..ik moet eerlijk bekennen dat ik er niet meer aan moet denken om zelf nog met de hand alles af te moeten wassen, de vaatwasser is inmiddels écht wel een dankbare vriend van me geworden😉 alvast een fijn weekend x #vrijdag #friday #weekend #lessismore #minimalism #lovethefeedsyoufollow #black #grey #white #darkwall #tonone #lamp #vloerkleed #carpet #mystyle #styling #stylingbyme #interior #123interior #inspiratie #interieur4all #interieur4you #inspiration #interieurinspiratie #wonen #woonkamer #stoerwonen #myhome #zwartekozijnen #photolover

A post shared by Interieur – Esther (@wonen_43) on