Vanhus nautti automatkasta – roikkui kattoikkunasta kädet levällään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen yli 70-vuotias eläkeläinen on pidätetty holtittomasta liikennekäyttäytymisestä. Mies oli nauttinut automatkasta ajoneuvon kattoikkunan ulkopuolella roikkuen. Auto oli kulkenut 160 kilometrin tuntivauhtia.

Vapaalla ollut poliisiviranomainen oli nähnyt Cadillacia ajaneet Leonard Olaf Olsenin roikkumassa ajoneuvonsa kattoikkunasta moottoritiellä. Iäkäs mies oli sanonuy poliisille, että autossa oli ollut autopilotti ja hän halusi ainoastaan ylistää hetken ajan Jumalaa. Hän oli ajatellut kokemuksen olevan upea.

Kattoikkunasta roikkunut Olsen toimitettiin vankilaan. Hänellä oli myös neljä muuta pidätysmääräystä lähisuhdeväkivaltaan liittyen. Mies oli ollut ajoneuvossa yksin, The Smoking Gun uutisoi.