The Prodigy -tähden kuolema oli ehkä vahinko – oli nauttinut huumeita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Prodigy -yhtyeen jäsen Keith Flint teki itsemurhan maaliskuussa Essexin kodissaan, Englannissa. Keith Flintin virallinen kuolinsyy on hirttäytyminen. Kuolemansyyntutkijan mukaan 49-vuotias Flint oli nauttinut huumeita ennen tekoa.

Essexin vanhempi oikeuslääkäri Caroline Beasley-Murray kertoo, että Keith Flintin hirttäytymisen todellinen syy jää ikuiseksi mysteeriksi. Hänen mukaansa kukaan ei voi tietää Keith Flintin ajatuksia tekohetkellä. Kuolemansyyntutkijan mukaan miehen elimistössä oli ollut tekohetkellä kokaiinia, alkoholia ja kodeiinia.

BBC:n mukaan Beasley-Murray kuitenkin uskoo, että The Prodigyn nokkamiehen oli lähes varmuudella ymmärrettävä, että hän tulisi riistämään hengen itseltään. Mikään ei myöskään puolla onnettomuuden mahdollisuutta, vaikka huumeet ovat osaltaan voineet vaikuttaa kohtalokkaaseen päätökseen.