Suhde viralliseksi Instagramissa? Keskustelkaa näistä asioista ensin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sosiaalisessa mediassa voi valita, mitä tietoja itsestään muille kertoo. Osa ihmisistä haluaa pitää parisuhde-elämänsä poissa yhteisöpalveluista, mutta joillakin on pakottava tarve julkaista yhteiskuvia ja hehkuttaa rakkautta. Kaikki on sallittua, mikäli kumppanukset ovat asian suhteen samalla viivalla.

Jos toinen suhteen osapuolista haluaa pitää matalaa profiilia sosiaalisessa mediassa, on hänen kumppaninsa kunnioitettava päätöstä. Instagramissa saattaa myös tulla vastaan tilanteita, joissa osa ihmisistä ei anna positiivista palautetta suhteesta. Tökeröihin kommentteihin voi varautua etukäteen ja sopia, kuinka niiden kanssa menetellään.

Jos seurustelukumppani ei halua kertoa suhteesta julkisesti, sopii häneltä kysyä syytä käytökselle. Toimiva ja terve suhde ei edellytä yhteisiä päivityksiä sosiaalisessa mediassa, mutta ei omaa kumppania kannata piilotellakaan. Yhteisöpalveluissa näkymisen tulee olla luonnollista. Kannattaa myös varautua siihen, että entinen seurustelukumppani haluaa lähestyä viestillä tai alkaa seuraamaan stalkkausmielellä.