Jason Momoa mukaan Simpsoneihin – vierailee seuraavan kauden jaksossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen lihaskimppu ja näyttelijä Jason Momoa on tullut tunnetuksi supersankarirooleistaan. Nyt mies on tekemässä roolisuorituksen suositussa animaatiosarjassa ensi kaudella.

Simpsonit saavat Aquaman-elokuvatähti Jason Momoan vierailulle, kun mies tulee esittämään itseään kauden 31 jaksossa. Hänen hahmonsa osallistuu Springfieldissä järjestetylle San Castellanetan festivaaleille. Ohjelman tuottaja on paljastanut yksityiskohtia roolisuorituksesta.

– Jason Momoa esittää julkkista, joka kertoo pistaasijäätelön alkuperään liittyvästä marttyyrista ja pyhästä hengestä. Hän kertoo hirvittävän tarinan. Sitten Patty ja Selma tulevat pyytämään nimmaria rintoihinsa ja Jason Momoa juoksee pois, Al Jean kertoo Entertainment Weeklylle.