Seksiä harrastaneet putosivat 9. kerroksen ikkunasta – toinen kuoli vammoihinsa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Venäjällä on raportoitu erikoisesta onnettomuudesta, jossa on kuollut 30-vuotias nainen. Hän iskeytyi pää edellä katuun pudottuaan kerrostalon 9. kerroksesta. Hän oli harrastanut seksiä juuri ennen onnettomuutta.

Kerrostalohuoneiston ikkunalautaa vasten seksiä harrastanut pariskunta on pudonnut katuun Pietarissa. Asunnossa oli ollut bileet, ja ennen pariskuntaa kadulle oli heitetty televisio. Mies selvisi hengissä, koska hänen alleen jäänyt nainen pehmitti laskua.

Daily Mailin mukaan mies oli mennyt ilmalennon jälkeen takaisin asuntoon jatkamaan juhlintaa. Paikalle oli soitettu poliisiviranomaiset. Juhlijat heittivät heille mopin, koska kadulla oli paljon verta. Onnettomuutta tutkitaan murhana.