Maximekosta tyylikkäämpi? Pue tällaiset kengät jalkaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Maximekot tarkoittavat nilkkoihin saakka ulottuvia mekkoja, jotka sopivat etenkin lämpimään kesäpäivään. Moni miettii, kuinka pitkästä kesämekosta voisi saada astetta tyylikkäämmän, esimerkiksi juhliin puettavaksi.

Tennarit lienevät yleisimmät kengät pitkien mekkojen kanssa pidettäviksi, mutta myös perinteiset remmisandaalit sopivat nilkoissa hulmuavan helman kanssa yhteen. Remmejä voi olla useita tai pelkästään yksinkertaiset hihnat jalkapöydän ja nilkan takaa.

Kiilakorkokengät tekevät puolestaan tyylistä näyttävämmän ja antavat samalla lisäpituutta käyttäjälleen. Jos haluaa käyttää tavallista korkoa, kannattaa pitkän mekon kanssa valita nilkkurit korkokenkien sijaan.

View this post on Instagram

Roses and Vintage is on holiday 🌞 Offline for the next few days while traveling from The Netherlands to Italy on a motorcycle 🙄No cute outfits to show during the first days as I'll be living in my biker uniform which is not really R&V style, but I like to tell it just to remind to me and you, that Instagram and Life can be really very closed each others, but still two different realities 💫 Let's keep it in mind and have fun! ~( Ph in Civita di Bagnoregio, one year ago) . . . #vintage #vintagestyle #vintagefashion #vintagelook #vintagedress #whitedress #70sdress #70sstyle #70sfashion #bohodress #bohemianstyle #vintagemaxidress #maxidress #ootd '#vintageoutfit #vintageootd #vintageseller #vintageshop #summermood #civitadibagnoregio #italianstyle

A post shared by Roses and Vintage (@roses_and_vintage) on