Korealainen katuruoka on maailman parhaimmistoa – tässä on uppopaistettu nakkipiilo

Matkailu · Terhi Piiroinen

Korealainen katuruoka houkuttelee kulinaristeja luokseen. Monet kuvaavat katukeittiöiden kokkailutuokioita sosiaaliseen mediaan ja viimeistään tämä saa ihmiset matkustamaan Etelä-Koreaan makumatkalle.

Korealainen nakkipiilo on uppopaistettu herkku, jollaista ei löydy mistään muualta maailmasta. Se valmistetaan nakista, joka kääritään kasviksista, kalakakuista ja mausteista valmistettuun tahnaan. Sen jälkeen koko komeus käristetään rasvassa.

Samanlaisen herkun voi tilata myös ilman nakkia, jolloin täyte korvataan juustolla. On sanottu, että matkailijat saavat yleensä parhaat ruoat sieltä, missä paikallisetkin syövät. Korealaiset nauttivat runsaasti katukeittiöiden antimia.

Pick up this cheesy, fried hot bar on the street in Korea.

Publiée par TRAVEL INSIDER sur Mardi 9 juillet 2019