Teinityttö kieltäytyi miesjoukon ehdottelusta – iskettiin tajuttomaksi keskellä katua

Ohhoh! · Tim Isokivi

Iso-Britannian Manchesterissa asuva 18-vuotias on joutunut törkeän väkivallanteon uhriksi. Hän joutui pahoinpidellyksi vain sanottuaan ei miesjoukon ehdottelulle. Gabrielle Walsh oli kävelemässä ystävänsä kanssa Manchesterin keskustassa noin puoli neljältä aamuyöstä, kun kolme tuntematonta miestä alkoi seuraamaan häntä.

Kun Walsh kertoi ettei ole kiinnostunut heistä, löi yksi miehestä häntä silmän kohdalle. Walsh joutui iskun seurauksena tajuttomaksi. Hän kertoo miesten pahoinpidelleen myös hänen seurassaan olleen miespuolisen ystävänsä.

Uhrit saivat nopeasti apua tilanteen silminnäkijöiltä, uutisoi Independent. Manchesterin poliisi on sittemmin julkaissut valvontakameran kuvaamaa video- ja kuvamateriaalia tilanteesta. Tekijät ovat edelleen vapaalla jalalla.