Mies pukeutuu 1800-luvun tyyliin – poltti farkkunsa 14-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläiseltä aristokraatilta näyttävä Zack MacLeod Pinsent pukeutuu 1800-luvun alun muodin mukaan. Hän ei ole käyttänyt aikuisiällään ikinä niin sanotusti nykyaikaisia vaatteita, vaan tekee suurimman osan asuistaan itse. Hän kehuu, että omintakeinen tyyli on kohottanut itsetuntoa.

Zack MacLeod Pinsent kävelee tyylikkäänä kaduilla kävelykeppinsä kanssa ja ottaa silinterin reunasta kiinni. Vastaantulijoita tervehtiessään. Hänen mukaansa tärkeintä on se, että uskoo itseensä ja toteuttaa omaa tyyliään ilman muiden odotuksiin sopeutumista. Hän on oman itsensä henkilökohtainen räätäli.

Mies on laajentanut ompelutaidoistaan nauttivien ihmisten joukkoa yritystoiminnaksi asti. Pinsent Tailoring valmistaa vaatteita ja asuja menneiltä vuosisadoilta aina vuodesta 1666 vuoteen 1920. Hänellä on asiakkaita ympäri maailmaa, joten tyylistä on tullut myös hänen menestystarinansa.