Sofia Richien alastonkuvat olivat liikaa – Scott Disick raivostui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kourtney Kardashianin lasten isä ja ex-poikaystävä Scott Disick on edelleen läheisissä väleissä appiperheensä kanssa. Myös hänen uusi tyttöystävä Sofia Richie on muodostanut toimivan suhteen Kardashianien kanssa ja naisen kerrotaan ystävystyneen Kylie Jennerin kanssa.

View this post on Instagram

Another, because why not🧚🏼‍♀️

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Turks- ja Caicossaarilla Kylie Jennerin kanssa lomaillut Sofia Richie julkaisi paljastelevan otoksen Instagramiin. Scott Disick ei kuitenkaan lähipiirinsä mukaan pitänyt tyttöystävän paljastelevista otoksista koko maailmalle. Hän ei kuitenkaan tehnyt kuten ennen olisi reagoinut, eli lähtenyt kavereineen juhlimaan ja rietastelemaan.

Sen sijaan Scott Disick jatkoi kotona työskentelemistä selvinpäin ja hoiti samalla lapsiaan. Toisin sanonen parikymppinen Sofia Richie on onnistunut rauhoittamaan raikulipojan maineessa olleen Scott Disickin ilman, että pariskunnan erimielisyyksistä tulisi aina valtava draama, Hollywood Life uutisoi.

View this post on Instagram

Another, because why not🧚🏼‍♀️

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

View this post on Instagram

@amberasaly 🐬

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on