Humalainen rouva kouri perheenäidin takapuolta ja haukkui miehen – sitten poliisi vei hänet

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Lisa Anne Matteson on pidätetty Ancloten joella risteilyllä olleesta laivasta. Perjantai-iltana humalassa risteillyt 58-vuotias nainen oli ahdistellut seksuaalisesti samalla laivalla ollutta perheenäitiä.

Matteson oli puristellut vieraan naisen takapuolta. Sen jälkeen hän oli kehunut takapuolen muotoa kurvikkaaksi ja kivaksi. Matteson oli myös kehunut, että voisi harrastaa seksiä perheenäidin kanssa, The Smoking Gun raportoi. Naisen kuusivuotias tytär katseli vieressä.

Kun uhrin aviomies oli pyytänyt Mattesonia lopettamaan, oli humalainen rouva käskenyt miestä takaisin kotimaahansa. Hän siteerasi Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia sanoessaan, että perheenisä voisi mennä takaisin siihen maahan, mistä oli tullutkin. Matteson ei muistanut tapahtumia seuraavana päivänä putkasta herättyään ja kiisti tapahtumat.