Mitä ihmettä? Ihmis-Ken luopuu tittelistään – haluaa olla oma itsensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seitsemän vuotta sitten julkisuuteen noussut brasilialainen Rodrigo Alves on muokannut ulkonäköään sadoilla toimenpiteillä, joista suuri osa on toteutettu kauneuskirurgian avulla. Hänen lempinimensä on ihmis-Ken, Barbie-muovinuken puolison mukaan.

Nyt Rodrigo Alves haluaa jättää muiden odotukset taka-alalle ja toteuttaa enemmän omaa persoonallisuuttaan. Hän aikoo lopettaa hiustensa värjäämisen ja tiukan dieetin. Alves sanoo, että hän haluaa olla vapaa ja sellainen kuin huvittaa.

Instagramissa uudesta persoonallisuudestaan puhunut mies on parhaillaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän on julistanut, että ei enää valitse vaatteita tai ulkonäköään ihmis-Kenin mukaan. Hän antaa hiustensa kasvaa luonnolliseen latinosävyynsä ja pukeutuu jatkossa enemmän mustaan.