Lola Odusogan bikinikuva kerää kehuja – lomailee parhaillaan Italiassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parhaillaan Italian San Remossa lomaileva Lola Odusoga on julkaissut upean bikinikuvan Instagramiin. Etenkin miespuoliset seuraajat ovat ylistäneet palmun edessä poseeraavan naisen kauneutta.

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga on kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Hän on aiemmin sanonut, ettei voi sietää ulkonäkökeskeistä maailmaa, jossa jokaisen tulisi sopia jonkinlaiseen muottiin. 42-vuotias nainen on julkaissut oman kesäposeerauksensa ja kertoo, että on parhaillaan flunssassa ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen.

Lola Odusogan fanit ovat kommentoineet naisen kuvaa kauniiksi ja seksikkääksi. Hän on automatkailemassa Euroopassa yhdessä lastensa kanssa. Toisessa otoksessa nainen kertoo saavuttaneensa lomatunnelman uima-altaassa kelluessaan.