Brittilehti varoittaa: ”Älä työnnä mehujäätä vaginaan viilentyäksesi”

Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea hellivät tällä viikolla viimein helteet, joista muualla Euroopassa on saatu nauttia jo viikkojen ajan. Miljoonat ihmiset ovat parhaansa mukaan yrittäneet keksiä keinoja viilentyä, kun elohopea on noussut jopa 40 asteeseen. Nyt brittilehti varoittaa eräästä viilentymisen keinosta.

Mirror-lehti kertoo, ettei naisten tule pyrkiä viilentymään helteellä työntämällä mehujääpuikko vaginaan. Jäätelöt ja mehujäät on lehden mukaan tarkoitettu nautittavaksi suun kautta, ja vaginassa jääkylmä puikko voi aiheuttaa terveydellisiä ongelmia.

Brittilehti kertoo, että varoitus ei ole ihan tuulesta temmattu, sillä Britanniassa eräs nainen on jo yrittänyt viilentää oloaan työntämällä mehujään alapäähänsä. Lääkäri Sarah Welsh kertoo, että vaginan pinta on hyvin herkkä vaurioitumaan ja että kosketus jäisen sokerimehun kanssa voi johtaa jopa infektioon.