Katie Price haluaa lisää lapsia uuden miehen kanssa – viisi ei riitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommi Katie Price seurustelee nykyisin huomattavasti itseään nuoremman Kris Boysonin kanssa. Kaksikko suunnittelee nyt perheenlisäystä. Katie Price on käynyt hedelmöitysklinikalla. 41-vuotias Katie Price on iskenyt itselleen nuoren ja komean Kris Boysonin.

Nainen suunnittelee nyt lasta kolmekymppisen miehensä kanssa. Hän hakeutui hedelmöitysklinikalle saatuaan keskenmenon kaksi kertaa vuoden sisään. Mikäli raskaus ei onnistu luonnollisesti, saattaa pariskunta adoptoida lapsen, Price kertoi Loose Women -televisio-ohjelmassa.

Katie Pricella on entuudestaan viisi lasta kolmen eri miehen kanssa. Hän on ollut myös viisi kertaa kihloissa. Naista huomattavasti nuorempi Kris Boyson on ammatiltaan kuntovalmentaja.