Nyt on kaikki nähty! Mies käytti lentokoneen istuimen näyttöä varpaillaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet ihmisistä, jotka eivät ymmärrä muiden matkustajien kunnioittamisen periaatteita esimerkiksi lentokoneessa matkustaessaan. Toisten penkille työntyvät paljaat jalat ovat pientä seuraavan tositarinan rinnalla.

Twitteriin on julkaistu video, jolla nähdään varpaillaan lentokoneessa olevaa näyttöä ohjaileva mies. Hän istuu lentokoneen penkissä ja selaa sopivaa katseltavaa ruudulta. Sen sijaan, että hän käyttäisi ruudun ohjaamiseen käsiään normaaleiden ihmisten tavoin, käyttää hän selaamiseen paljaita jalkoja.

Mies ei välttämättä tule ajatelleeksi, että ruutua saattaa käyttää joku muukin hänen jälkeensä. Harva haluaa käpälöidä toisen hikivarpaiden lähmimää näyttöä. Ja muutenkin, lentokoneessa pidetään ne jalat siellä omalla paikallaan. Alafair Burken julkaisemasta videosta on tullut viraalihitti.