Vloggaaja kuoli syötyään myrkyllisiä ötököitä suorassa lähetyksessä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Sun-nimellä tunnetun kiinalaisen videoblogaaja kerrotaan kuolleen oudoissa olosuhteissa. Viimeisessä suorassa videolähetyksessään hän söi myrkyllisiä eläimiä, kuten tuhatjalkaisia ja gekkoja.

35-vuotiaan vloggaajan viimeiseksi jääneessä tempauksessa hän pyöritti eräänlaista onnenpyörää. Hän söi ja joi suorassa lähetyksessä esimerksi ötököitä, liskoja, munia, etikkaa ja erilaisia alkoholijuomia riippuen siihen mihin pyörän viisari osui.

Sun löydettiin myöhemmin kuolleena kotoaan tyttöystävän saavuttua tarkastamaan, onko hän kunnossa. Poliisin mukaan miehen tietokone lähetti löytöhetkellä edelleen videota internetiin. Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta, mutta kuolinsyytä tutkitaan edelleen.

Sunilla oli 15 000 seuraajaa suositulla kiinalaisella DouYu-suoratoistosivustolla. Daily Mailin mukaan miehen kaikki videot on sittemmin poistettu palvelusta.