Ihmis-Ken juhli synttäreitä Las Vegasissa – bailasi legendaarisella klubilla VIP-tason palveluilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Las Vegasissa syntymäpäiväjuhliaan viettänyt ihmis-Ken, eli Rodrigo Alves, on julkaissut tunnelmia sosiaaliseen mediaan. Hän on bailannut muun muassa Caesars Palacessa sijaitsevassa Omnia-yökerhossa.

Brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves on juhlinut ennakkoon 35-vuotissyntymäpäiviään Las Vegasissa. Mies on jakanut Instagramissa bailuvideon Omnia-yökerhosta, jossa hän juhlii Duke Dumontin Red Light Green Light -kappaleen soidessa taustalla. Alves on nauttinut VIP-tason palvelusta.

Kerroimme äskettäin brasilialaisen Rodrigo Alvesin pitäneen seitsemän vuotta yllä ihmis-Ken -imagoaan. Äskettäin mies päätti, että jättää Barbien poikaystävän roolin taakseen ja keskittyy jatkossa omaan persoonallisuuteen. Hän muun muassa kasvattaa omaa hiusväriään takaisin.