Isoäiti kyllästyi kotirouvan elämään – ryhtyi dominaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläkeikäinen Sherry opastaa naisia löytämään oman sisäisen ruoskattaren. Seksityöläisenä nykyisin toimiva 68-vuotias isoäiti on nahkaa rakastava domina, joka haluaa auttaa myös muita naisia saavuttamaan kihelmöivää iloa elämään.

Englannin Swindonissa asuva Sherry on kaikkea muuta kuin tavallinen ikärouva. Kolmannen avioeron koettuaan nainen päätti muuttaa elämänsä suuntaa. Hän ryhtyi tarjoamaan palveluitaan ensin puhelintyttönä, josta ura lähti nousukiitoon dominan roolissa.

Mistress Sophia -alteregona töitä tekevä rouva on nykyisin alansa mestari. Hän kurittaa asiakkaitaan. Miehet eivät saa koskea dominan vartaloon ilman lupaa tai vailla ylistämistä ja palvontaa. Jopa naisen lapset kannustavat häntä uralla, koska se on rikastuttanut ja piristänyt Sherryn elämää.