Koirat muuttuivat vihreiksi – isäntä kuvasi hämmentävän videon todisteeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uada-niminen koiranomistaja yllättyi pahimman kerran saapuessaan eräänä aamuna keittiöönsä. Häntä tervehti kaksi pientä vihreää koiraa. Koirat olivat Yadan ranskanbulldoggit Dam-nam ja sai-Aua.

Säteilyn tai avaruusolioiden sijaan koirien vihreän värityksen taustalla oli maanläheisempi ja monille lemmikinomistajille tuttu selitys. Koirat olivat keskellä yötä onnistuneet penkomaan keittiön kaappeja. Ne olivat repineet auki vihreää elintarvikeväriä sisältäneen pussin.

– Mieheni ja minä vietimme puoli päivää pestessämme koirat kolme kertaa. Ne ovat edelleen osittain vihreitä. Olimme jo erittäin väsyneitä, eivätkä koirat tuntuneet tieävän mitä ne olivat tehneet väärin, Yada kuvaili Ladbible-sivuston mukaan.