Kuopiorock keräsi 32 000 kävijää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuopiorock keräsi ennätykselliset 32.000 juhlijaa helteiselle Väinölänniemelle kolmen päivän aikana. Festivaali myytiin lauantaina loppuun ja VIP -alue oli loppuunmyyty perjantaina ja lauantaina. Leirintäalue oli autopaikkojen sekä karavaani -paikkojen osalta loppuunmyyty.

– Kaikki enteet huikeasta festarista olivat ilmassa useiden viikkojen ajan ennen H -hetkeä, ja tässä vaiheessa voi jo sanoa että tämän vuoden Kuopiorock on ylittänyt kaikki odotuksemme, festivaalipäällikkö Allu Koskinen kommentoi.

Lauantaina festivaalin kruunasi pääesiintyjä The Offspring. Väinölänniemellä helteisissä tunnelmissa saatiin nauttia nimekkäästä artistikattauksesta ja monipuolisesta alueohjelmasta. Ensi vuonna Kuopiorock juhlii 18-vuotissyntymäpäiviään.