Shokkivideo leviää verkossa – lihanpala pakenee lautaselta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä tuoreella videolla seurataan helposti ruokahalut poistava näkyä. Siinä ateria näyttää liikkuvan itsekseen lautasella. Facebookissa jaetulla videolla nähdään ravintolan lautaselle asetettua lihaa.

Yllättäen liha alkaa liikkumaan pois lautaselta kuin se pyrkisi pelastautumaan syödyksi joutumiselta. Jää epäselväksi, missä näky kuvattiin ja minkä eläimen lihaa lautasella oli. Yli sata tuhatta kertaa uudelleenjaettu video herätti kammotusta Facebook-käyttäjien keskuudessa.

Video kuitenkin herätti myös epäilyksiä sen alkuperästä, sillä osa katsojista epäilee videota lavastetuksi. Toiset taas totesivat lihan liikkuvan joskus itsekseen vielä kuoleman jälkeen, mikäli hermosolut ovat edelleen aktiivisia. Kohutun videon alkuperästä huolimatta se on aiheuttanut runsaasti ihmetystä.

Whatttt Thaaaa Fuckkkkk 🤮… This was not recorded by me… all I did was repost the video TheShade Room

Publiée par Rie Phillips sur Mardi 9 juillet 2019