Vaarallinen moka – mies ajoi sähköpotkulaudalla moottoritiellä

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien suomalaiskaupunkienkin katukuvaan ilmestyneet sähköpotkulaudat jakavat mielipiteitä jyrkästi. Toiset pitävät niitä harmittomana ja hauskana tapana liikkua paikasta toiseen, jotkut puolestaan manaavat laudoilla pitkin katuja hurjastelevia nuoria.

Olipa sähköpotkulaudoista mitä mieltä tahansa, ovat useimmat varmasti sitä mieltä etteivät ne kuulu moottoritielle. Texasissa kuvatulla tuoreella videolla nähdään kuitenkin juurikin tällainen tilanne.

Kojelautakameran ikuistamalla materiaalilla seurataan miestä, joka pujottelee Lime-sähköpotkulaudalla moottoritien liikenteen seassa. Tempaus on paitsi suurella todennäköisyydellä laiton missä päin maailmaa tahansa, myös erittäin vaarallinen potkulautaulijalle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.