Elizabeth Hurley kieriskeli maassa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. Tähti tunnetaan myös ahkerana Instagram-käyttäjänä. Viime aikoina 53-vuotias näyttelijä on ilahduttanut fanejaan jo useita kertoja näyttävien bikinikuvien merkeissä.

View this post on Instagram

It’s a perfect day 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Austin Powersin seksipommi nähdään nyt poikkeuksellisen näyttävässä somevideossa, jota voidaan pitää jopa heruttelun huipentumana, sillä näyttelijäkaunotar nähdään kuvassa kieriskelemässä kameran edess maassa bininit yllään. Huomionhakuisuus on ilmiselvää, ja varsinkin hänen miesfaninsa lienevät hyvin tyytyväisiä näkemäänsä.

View this post on Instagram

Good morning 😘 #elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Elizabeth Hurley asuu nykyään Los Angelesissa, ja kehuu Kaliforniaa upeaksi paikaksi, vaikka kaipaakin kotiaan. Tähti on esiintynyt viimeksi televisiossa The Royals -sarjassa, ja seuraavaksi hänet tullaan näkemään Runaways-sarjan tulevalla kolmannella tuotantokaudella.