Janni Hussi nautti bikineissä hirmuhelteestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaisjulkkis Janni Hussi kertoi äskettäin ottaneensa poikaystävänsä Joel Harkimon kanssa tärkeän askeleen suhteessaan, sillä julkkispari muutti avoliittoon saman katon alle. Hussi kertoi ilouutisesta luonnollisesti sosiaalisessa mediassa.

– Myöpä ollaan laitettu nyt virallisesti hynttyyt yhteen ja täräytettiin saman katon alle, ihan silleen aikuisten oikeesti! Meidän ensimmäinen yhteinen koti on BEST. Samalla laitettiin käytännössä koko kalusto kiertoon ja aloitettiin puhtaalta pöydältä, Janni Hussi kirjoitti.

View this post on Instagram

🌾

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Janni on nähty kesällä juontajana muun muassa Tammerfesteillä, joten kiireitä on riittänyt. Nyt hän on kuitenkin päässyt nauttimaan Suomeen osuneista hirmuhelteistä asianmukaisesti bikineissä. Hussi julkaisi Instagramissa kuvan itsestään rantamaisemissa punaisissa bikineissä.