Gigin bikinipeppu hakee vertaistaan – supermalli esitteli pakaransa somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik erosi vuosi sitten supermalli Gigi Hadidista. Viihdemaailman unelmaparin ero oli monille järkytys, mutta sittemmin pari löysi kuitenkin toisensa uudelleen ja suhteesta tuli on-off -suhde.

View this post on Instagram

🛥

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Sosiaalisessa mediassa yleensä aktiivinen Gigi Hadid on viettänyt alkuvuoden poikkeuksellisen rauhallisesti, mutta nyt kesän tullen hän on taas aktivoitunut esittelemään upeaa vartaloaan miljoonille seuraajilleen esimerkiksi Instagramissa. Tuoreimmissa kuvissa mallikaunotar esittelee muun muassa bikinipeppuaan.

View this post on Instagram

mornin 🇬🇷

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on