Susanna Penttilän rinnat pursuavat kaula-aukosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ferrer-liikkeen omistava helsinkiläisyrittäjä Susanna Penttilä tunnetaan hänen kurvikkaasta vartalostaan ja näyttävistä vaatekappaleistaan. Nyt nainen on julkaissut peiliselfien, joka on erityisesti miespuolisten seuraajien mieleen.

View this post on Instagram

😘

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Susanna Penttilän yllä on koristeellisella printillä varustettu mekko, jonka helman halkio nousee pitkälle reiden yläpuolelle saakka. Antavuutta on myös mekon syvään uurretussa kaula-aukossa. Mekossa on trendikkäästi pitkät ja hulmuavat hihat.

Tyylin viimeistelee läpinäkyvät korkokengät, jotka paljastavat kesäisen punaiset varpaankynnet. Susanna Penttilällä on Instagramissa 32.500 seuraajaa. Hän on perustanut ensimmäisen yrityksensä 19-vuotiaana ja luonut vaateliikkeestään tunnetun menestystarinan.