Susanna Penttilän rinnat pursuavat kaula-aukosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ferrer-liikkeen omistava helsinkiläisyrittäjä Susanna Penttilä tunnetaan hänen kurvikkaasta vartalostaan ja näyttävistä vaatekappaleistaan. Nyt nainen on julkaissut peiliselfien, joka on erityisesti miespuolisten seuraajien mieleen.

Susanna Penttilän yllä on koristeellisella printillä varustettu mekko, jonka helman halkio nousee pitkälle reiden yläpuolelle saakka. Antavuutta on myös mekon syvään uurretussa kaula-aukossa. Mekossa on trendikkäästi pitkät ja hulmuavat hihat.

Tyylin viimeistelee läpinäkyvät korkokengät, jotka paljastavat kesäisen punaiset varpaankynnet. Susanna Penttilällä on Instagramissa 32.500 seuraajaa. Hän on perustanut ensimmäisen yrityksensä 19-vuotiaana ja luonut vaateliikkeestään tunnetun menestystarinan.

Uusimmat