Auto tuli moottoritielle perä rinnalla – kuljettaja pelasti viime hetkellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moottoritielle ajaneen farmarimallisen Subarun kulku yliohjaantui pahasti keskellä ruuhka-aikaa. Toisen ajoneuvon kojelautakamera kuvasi, kun valkoinen henkilöauto kulki pitkän matkaa kylki edellä.

Ilmeisesti vahingossa neljän ajokaistan yli driftannut perheauto aiheuttaa hurjan vaaratilanteen liikenteessä. Se kuitenkin luisui autojen välistä kuin ihmeen kaupalla. Kuljettaja onnistui suoristamaan auton oikeaan ajosuuntaan näyttävästi.

Driftaus on taitolaji, ja siitä kilpaillaan nykyään jopa Suomen mestaruustasolla. Aiemmin autoja on yliohjattu mutkiin tarkoituksella lähinnä laittomissa katukisoissa. Laji on saanut alkunsa Japanista.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.