Simpsonit-elokuvan saamassa jatkoa – Matt Groening: ”Siitä ei ole epäilystäkään”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Simpsonit-animaatiosarja on jatkunut jo 30 tuotantokauden ajan, mutta toistaiseksi sarjan pohjalta on tehty vain yksi elokuva. Asia saattaa kuitenkin muuttua lähitulevaisuudessa.

Matt Groening vihjasi San Diegon Comic Con -tapahtumassa Simpsonit-elokuvan saavan jatkoa. Miehen mukaan jatko-osa tulee todennäköisesti tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin Disneyn 21st Century Fox -kauppojen myötä.

– Uusi Simpsonit-elokuva ilmestyy joku päivä, siitä ei ole epäilystäkään. Uskon Disneyn haluavan tehdä sillä rahaa, Groening paljasti NME:n mukaan.

The Simpsons Movie sai ensi-iltansa 2007. Se nousi kaikkien aikojen menestyksekkäimmäksi animaatiosarjaan perustuvaksi elokuvaksi. Matt Groening tosin paljasti elokuvan miltei koituneen sarjan kohtaloksi, sillä tuotantotiimi väsyi pahasti työstettyään samaan aikaan elokuvaa ja televisiosarjaa.