NCIS Rikostutkijat -skandaali paisuu – näyttelijä vaatii maineen puhdistamista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuodesta 2003 saakka NCIS Rikostutkijat -televisiosarjassa näytellyt Pauley Perrette on syyttänyt vastanäyttelijäänsä Mark Harmonia työpaikkakiusaamisesta ja väkivallasta. Nyt Harmon on saanut tarpeekseen ja uhkaa Perretteä syytteillä.

Väitettyä pahoinpitelyä on ryhdytty tutkimaan. NCIS Rikostutkijat -sarjaa esittävän CBC-kanavan tuottajat odottavat parhaillaan tutkinnan tuloksia, ennen kuin ovat valmiita ryhtymään rangaistustoimenpiteisiin. 67-vuotias Harmon on kummissaan, että tuottajat pysyvät vaiti, vaikka Perrette esittää rajuja syytöksiä.

Viisikymppinen Pauley Perrette on väittänyt Mark Harmonin käyttäytyneen väkivaltaisesti häntä kohtaan. Harmon puolestaan sanoo väitteen olevan valhe. Hän ei ole ottanut yhteyttä lakimiehiinsä, mutta haluaa puhdistaa maineensa pian, RadarOnline uutisoi. Goottihenkistä laborantti Abby Sciutoa esittänyt Pauley Perrette työskenteli NCIS Rikostutkijoiden parissa 16 vuoden ajan. Hän on nyt uuden Broke-sarjan tähti.