Pia Lamberg haastaa supermallit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista naiskauneutta ei kovin usein noteerata kansainvälisissä medioissa, vaikka samaan aikaan kaikkien naapurimaiden supermalleja ihaillaan esimerkiksi bikinikuvissa. Viime vuosina uraa maailmalla on kuitenkin tehnyt suomalainen missikaunotar Pia Lamberg.

Yhdysvaltalaistunut suomalainen missikaunotar nähdään nyt poseeraamassa näyttävissä kuvissa bikineissä. Toisessa kuvassaan Lambergilla on mukanaan suomalainen Mölkky-peli, jota viedään parhaillaan voimakkaasti ulkomaille. Pia on ilmeisesti kiinnitetty pelin lähettilääksi Yhdysvaltoihin.

View this post on Instagram

☀️☀️☀️ @thomaslouvagny

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.