Äiti osti tyttärelleen täytekakun – paljastui kotona styroksiksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Teini-ikäisen tytön valmistujaisia juhlinutta perhe joutui pettymään karvaasti viikonloppuna. Walmart-liikkeestä ostettu kakku paljastui liian myöhään syömäkelvottomaksi. Texasissa asuva Marsy Flores oli tilannut täytekakun high schoolista valmistuvalle tyttärelleen Lea Navalle.

Noutaessaan kakkua hänelle kuitenkin ilmoitettiin, että tilaus oli vahingossa hukattu. Korvaukseksi nainen sai valita tilalle minkä tahansa esillä olleista pienemmistä kakuista. Perheen leikatessa leivonnaista heille paljastui uusi tyrmistyttävä yllätys. Kakku osoittautui kuorrutuksen alta styroksista valmistetuksi.

Flores kertoo tyrmistyneensä siitä, että Walmart oli onnistunut mokaamaan kahdesti. Paikallisen KPRC-uutiskanavan mukaan yhtiö on hyvittänyt vääriymmärrykseksi kutsumansa virheen 60 dollarin lahjakortilla.

 

Walmart on Shaver/Southmore sucks. My sister ordered a 2 tier cake and they lost the order. Then they tell her they will fix her a cake for free just pick one. So she does. At dinner after my niece graduated and were at dinner. My sister goes to cut the cake and it was Styrofoam. WTH!!! That was so much BS. . So they tried to make up for it by giving her a gift card. But that was still not right. It can’t make up for the embarrassment and humiliation she went through with family and school friends there… I hate Walmart….🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤬🤬For licensing and usage, contact: licensing@viralhog.com.

Publiée par Nellie Flores sur Vendredi 31 mai 2019