Alligaattori tunkeutui kotiin – murtautui heti viinikaappiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa asuva nainen heräsi keskellä yötä taatusti odottamattomaan tilanteeseen. Hänen kotiinsa oli ilmestynyt kutsumaton vieras alligaattorin muodossa. 77-vuotias Mary Wischhusen kuuli keskellä yötä voimakkaita ääniä kotinsa keittiöstä.

Murtovarkaan sijaan keittiössä odotti yli kolmimetrinen alligaattori. Wischhusen ryntäsi takaisin makuuhuoneeseen ja soitti hälytysnumeroon. Viranomaiset saapuivat paikalle pian, sillä he olivat jo tietoisia asutusalueella liikkuneesta alligaattorista. Eläin oli mitä ilmeisimmin säikähtänyt auton valoja ja päätynyt piiloutumaan Wischhusenin kotiin.

Alligaattori pyydystettiin turvallisesti eikä kukaan loukkaantunut välikohtauksen aikana. Wischhusen tosin kertoo Tampa Bay Times -lehdelle eläimen murtautuneen hänen viinikaappiinsa ja tuhonneen useita pullollisia laadukasta punaviiniä.