Ihmis-Ken valokuvamallina – entistäkin muovisempi ulkonäkö

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves on tullut tutuksi lukuisten kauneusleikkausten ansiosta. Hän on julkaissut tänä vuonna myös musiikkia, jossa hehkutetaan miehen muovista ulkonäköä. Alves tunnetaan paremmin ihmis-Ken -nimellä.

Nyt Lontoossa asuva Rodrigo Alves on poseerannut valokuvaaja Josh Brandaon mallina. Taiteellisia otoksia ikuistava Brandao on tehnyt ihmis-Kenistä entistäkin muovisemman näköisen kuvan asettelun, meikin ja jälkikäsittelyn avulla. Rodrigo Alves näyttää oikealta nukelta.

Rodrigo Alves elää kosmopoliittina ympäri maailmaa matkustellen ja pintaliitotapahtumissa vieraillen. Hänen elämäntyylinsä on rikkaiden vanhempien mahdollistama. Hän on käynyt kymmenissä kauneusleikkauksissa, joista osa on aiheuttanut vuosia kestäviä terveyskomplikaatioita.