Khloe Kardashian muuttaa Los Angelesiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ex-miehensä perässä Yhdysvaltojen Clevelandiin taannoin muuttanut julkkistähti Khloe Kardashian on päättänyt muuttaa pysyvästi takaisin Calabasasin kotiinsa. Tämä tarkoittaa sitä, että True-tyttären ja hänen isänsä Tristan Thompsonin välimatka pitenee pysyvästi.

Khloe Kardashian on viettänyt suurimman osan ajastaan Los Angelesissa tyttärensä syntymän jälkeen. Nyt hän tekee muutosta kuitenkin virallista. Nainen kertoi muutosta jakamallaan videolla. The Blastin mukaan naisen kodissa häärää parhaillaan The Home Edit -yrityksen työntekijät. Heidän tehtävänään on organisoida koti käytännölliseksi ja kauniiksi.

Khloe Kardashian muutti koko raskautensa ajaksi Clevelandiin NBA-pelaaja Tristan Thompsonin ammattiurheilijan uran vuoksi. Naisen Calabasasin koti on ollut remontissa, ja hän on vuokrannut siksi aikaa väliaikaisen asunnon Los Angelesista. Hän nauttii sinkkupäivistään pienen tyttären äitinä.