Prinssi Charlesille tarjottiin roolia uudesta James Bond -elokuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tulevassa James Bond -elokuvassa saatetaan nähdä tosielämän Britti-ikoni. Elokuvasta on tarjottu roolia Walesin prinssi Charlesille. Prinssi Charles vieraili taannoin uuden 007-kuvauspaikalla, jossa hän muun muassa poseerasi Daniel Craigin kanssa.

The Sun -lehden mukaan tuottajat päättivät tapahtuneen inspiroimina tarjota kuninkaalliselle roolia elokuvasta. Prinssin kerrotaan harkitsevan asiaa. Mikäli Charles kieltäytyy kunniasta, saatetaan roolia tarjota hänen pojilleen, Harrylle tai Williamille.

Prinssi Charles ei olisi ensimmäinen kuninkaallisen perheen jäsne, joka on esiintynyt James Bondin rinnalla. Kuningatar Elisabet toinen nähtiin vuoden 2012 Lontoon olympialaisten avajaisseremoniaa varten tehdyssä videossa, jossa hän tapaa Bondin ja hyppää laskuvarjolla helikopterista.