Tuija Pehkonen ja Eero Ettala kihloihin – romanttiset kuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu julkkispari Tuija Pehkonen ja Eero Ettala on astelemassa tulevaisuudessa alttarille. Pari ilmoitti tänään sosiaalisessa mediassa ilouutisen, kun Pehkonen ja Ettala kertoivat kihlautuneensa. Asiasta kerrottiin tyylikkäillä Helsingin keskustassa ja Suomenlinnassa ikuistetuilla valokuvilla.

View this post on Instagram

💍❤️

A post shared by Tuija Pehkonen (@tuijapehkonen) on

View this post on Instagram

She said YES❤️💍

A post shared by Eero Ettala (@eeroettala) on

Tuija Pehkonen on tullut vuosien varrella suomalaisille tutuksi pirteänä toimittajana ja juontajana sekä radiosta että televisiosta. Viime aikoina hän on juontanut Tuijan saunapäivä -ohjelmaa Yleisradiossa. Eero Ettala sen sijaan on juontanut televisiossa Ota rahat ja juokse -ohjelmaa sekä Suomen surkein kuski -ohjelmaa. Ettala tuli alunperin tunnetuksi lumilautailijana, joka sai merkittävästi myös kansainvälistä huomiota.