Vanki yritti paeta naamioitumalla teini-ikäiseksi tyttärekseen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Brasiliassa on estetty vankilapako, joka on kuin suoraan elokuvista. Paikallinen rikollisjengin johtaja oli yrittänyt karata naamioitumalla omaksi tyttärekseen.

Pakoa yritti Rio De Janeirossa sijaitsevassa vankilassa tuomiotaan istuva Clauvino da Silva. Hän oli pukenut päälleen mustan peruukin, ihoa muistuttavasta silikonista valmistetun naamarin ja vankilassa vierailulla olleelle 19-vuotiaalle tyttärelleen kuuluvat vaatteet.

Clauvino jäi lopulta kiinni käyttäydyttyään liian hermostuneen oloisena vartjoiden edessä. Mies oli suunnitellut jättävänsä tyttärensä vankilan sisälle. Poliisi tutkii parhaillaan, avustiko hän isäänsä pakoyrityksessä.

The Guardian -lehden mukaan Clauvino da Silva oli yksi Red Command -rikollisjengin johtajista. Hänet on sittemmin siirretty korkeamman turvatason vankilaan.